TJENESTER

Tjenester 1

ENGINEERING

Våre engineeringstjenester tilbyr kompetanse og kapasitet til å utføre små og mellomstore prosjekter for subsea, skip og landbaserte prosjekter. Vårt team av ingeniører har praktisk bakgrunn, noe som gjør at de forstår produksjonsutfordringer og kan designe deretter. Vi tilbyr kort vei fra engineering til produksjon, slik at du kan være sikker på at ditt designbehov blir raskt og effektivt implementert. Vi legger vekt på et praktisk og gjennomførbar design. Med vår engineeringstjeneste kan du være trygg på at prosjektet ditt vil bli gjennomført på en trygg måte, med høy kvalitet og innenfor tidsrammen.

Tjenester 2
Tjenester 3

SVEIS

Vi sveiser de fleste materialer, inkludert karbonstål, rustfritt og aluminium. Våre dyktige sveisere har lang erfaring og utfører høykvalitets sveising til konkurransedyktige priser.

Tjenester 4
Tjenester 5

CNC & MASKINERING

Vårt maskinverksted har manuelle og CNC-styrte dreiebenker, freser og bor, og utfører maskineringstjenester av høy kvalitet. Vi vannskjærer de fleste materiel opp til 200mm tykkelse. Vi leverer presise og pålitelige komponenter til ulike industrier.

Tjenester 6
Tjenester 7

RØRFABRIKASJON

Vi har ekspertise innen rørfabrikasjon og leverer skreddersydde løsninger til skip og landbasert industri. Våre tjenester inkluderer design, produksjon og installasjon av rør og rørsystemer.

Tjenester 8
Tjenester 9

MONTERING & TESTING

Vi utfører montering og testing av mekaniske komponenter og systemer, og sørger for at de fungerer optimalt før de leveres til våre kunder.

Tjenester 10
Tjenester 11

ISPS KAI & LOGISTIKK

Vår ISPS dypvannskai ligger rett ved verkstedet vårt og er perfekt for mobiliseringsjobber. Vi tilbyr også innendørs og utendørs lagring for å imøtekomme alle våre kunders behov. Vi har en rekke tilgjengelige løfte- og transportredskaper, inkludert kraner, trucker og flak, for å sikre effektiv håndtering av varer og utstyr. Vår dypvannskai gir også en sikker tilgang til skip og kan benyttes for lasting og lossing av varer ved mobiliseringsjobber.

Tjenester 12